For lærere og elever

På Universitetsplassen i Oslo markeres Geologiens Dag. Her blir det mange spennende aktiviteter for alle. Bli med på smaragdjakt, lag ditt eget jordskjelv eller vulkanutbrudd, grav frem fossiler eller se på kløving av oppdalsskifer.  Hvis du har funnet en fin eller rar stein, kan du ta den med og få vite hva det er. Det blir byvandring og mye moro. På Universitetsplassen i Oslo markeres Geologiens Dag. Her blir det mange spennende aktiviteter for alle. Bli med på smaragdjakt, lag ditt eget jordskjelv eller vulkanutbrudd, grav frem fossiler eller se på kløving av oppdalsskifer. Hvis du har funnet en fin eller rar stein, kan du ta den med og få vite hva det er. Det blir byvandring og mye moro. Bilde og tekst fra osloby.no

Geologi, det handler om kloden vi lever på. Det handler også om betydningen naturen har for menneskenes liv, enten det er hvor man kan sette bo, hvilket næringsliv som finnes og hvordan dette har innflytelse på kultur og samfunn.

Bruk mulighetene som den årlige Geologiens Dag gir deg.

Du kan få bidrag og inspirasjon til naturfagundervisningen, men også til undervisningen i samfunnsfag, historie og realfag.

Aktiviteter for lærere og elever (Earth Learning Idea)

Aktuelle lenker

 

 

Hovedsponsor

Norsk Geologisk Forening søker en hovedsponsor som vil støtte formidling av geologi med kr 100.000.

Gullsponsorer

 

     

 

          

Sølvsponsorer

  
 
 

     

 støttet i 2020

Bronsesponsorer

 

 
  
   
     Støttet i 2020
Støttet i 2020
    Støttet i 2020