I disse koronatider

Datoen for årets Geologiens Dag er satt til 12. september. Temaet denne gangen er «Klima og geologi gjennom tidene». Kikki Kleiven, ved Universitetet i Bergen, vil lage en liten folder angående årets tema. Folderen sendes ut til alle arrangørene. Foruten dette er NGF godt i gang med planlegginga, og vi har bestilt diverse rekvisita som alle arrangørene hvert år får tilsendt. Årets nye «gi-bort-gave» er en linjal med geologisk tidsskala. Vi har også bestilt skrin med 12 ulike bergarter, og skrin med mange ulike mineraler som kan deles ut til besøkende.

Det ser ut som at samfunnet holder på å normalisere seg, og vi har stor tro på at Geologiens Dag-arrangementene kan gjennomføres også i år. Hvis noen føler seg usikker, så er det mulig å flytte arrangement til enda lenger utpå høsten, i håp om at forholdene blir enda bedre jo lenger utpå året vi kommer. Vi åpner derfor for at arrangørene kan melde på arrangement på andre datoer enn den offisielle. For de som melder på arrangement er det heller ikke noe problem, for vår del, å avlyse dersom det viser seg at det ikke er gjennomførbart. Men, det må da gjøres en måned før planlagt arrangementsdato. Hvis dere mottar arrangørpakke uten å lage arrangement, så må pakken sendes tilbake. 

En ting er helt sikkert, og det er at tegnekonkurransen og fotokonkurransen går som planlagt. Tips derfor gjerne barn og unge om disse to konkurransene. Mer informasjon om konkurransene finnes under fanen geologiensdag

Hovedsponsor

Gullsponsor

Sølvsponsorer

Bronsesponsorer