Fotokonkurranse

Konkurranseregler:

Fotokonkurranse for ungdommer mellom 13 og 20 år. Bildet må ha et geologisk motiv. Over alt i naturen finnes det noe som har med geologi å gjøre. Et fint svaberg, tunneler, flotte bygninger, stein, krystaller, fjell, grotter og mye mer. Skriv en setning eller to om hva du ser på fotoet.

Det kan godt være mennesker med i bildet. Vi ønsker oss også barn eller ungdommer, med i motivene, som viser interesse for geologi. Det er forøvrig ikke dette som avgjør hvem som vinner fotokonkurransen.

Fotoene sendes til

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med emne; Fotokonkurranse.

Husk å skriv hvor gammel du er og ditt telefonnummer. NB! Bildene kan bli vist frem på GeologiensDag sin FB og instagram, selvfølgelig med fotografens navn som copyright. Personer som blir avbildet må godkjenne dette. Gi beskjed dersom det er et ønske om at fotoet ikke blir brukt til slike formål.

Frist for innsending er 1.oktober

1. premie kr. 2000 | 2. premie kr. 1500 | 3. premie kr. 1000

 

Sponsorer

      Statoil                        OD                            LundinNorway     ConocoPhillips    

                                                                 Centrica           uib liggende         Sibelco            Lundhs       Norskoljegass

                                                             BronnoyKalk        REPSOL           Franzefoss                         NorddalKommune Norddal kommune                Concedo