Arrangørpakke

Årets nye rekvisita til utdeling på arrangementene er en linjal på 20cm med en geologisk tidsskala. Foruten dette hadde vi tenkt å sende med viskelær med GeologiensDags logo. På grunn av uvær og flom hos produsenten i Kina har vi dessverre ikke mottatt viskelærene i tide.

Men vi sender ut det populære skrinet med slipte steiner,  og en bunke med heftene "En verden av stein" og "Nyttige mineraler". En familiequiz og diverse brosjyremateriell blir også lagt ved.

Noen eksemplarer av årets plakat sendes selvfølgelig med. Ellers kan det nevnes at dere kan bruke den interaktive plakaten og skrive på ønsket tekst før dere selv printer den ut. 

Nytt av året er avisannonsen som dere kan laste ned og fohåpentligvis bruke i lokalavisa. 

 

Alt dette får alle dere som lager arrangement tilsendt helt gratis. Meld på arrangement  og fyll til slutt inn opplysninger for å motta rekvisitapakken.

Husk å skriv inn forventet antall besøkende. Jeg skjønner at dette kan være vanskelig, men jeg må ha en ca antall når jeg skal fordele rekvisita.
Det er stor forskjell på forventet antall besøkende ved en liten nærbutikk på bygda, i forhold til, for eksempel, et stort arrangement på Universitetsplassen i Oslo.

Sponsorer

      Statoil    BP Helios logoREPSOL  LundinNorway     Quartz  ConocoPhillips    OD        Franzefoss      schlumberger 510x190       Sibelco    uib liggende BronnoyKalk  Centrica Maersk1                   Lundhs